skip to Main Content
Gisteren een bijzondere wens in Aardenburg vervuld.
Naar aanleiding van de chauffeuse van Yorick en het verhaal van de ouders .
Als je op een willekeurig moment in Aardenburg carnavalsmuziek uit een voorbij rijdende taxi hoort komen, is de kans groot dat dit Yorick is die voorbij komt. Helaas is door zijn botziekte Fibrodysplasia Ossificans Progressiva (FOP) hossen en de polonaise lopen niet meer mogelijk, maar genieten van de muziek natuurlijk wel!
Vrijdag is Yorick 18 jaar geworden. Helaas werd de feestvreugde geremd omdat Yorick sinds december een zeer actieve periode van zijn ziekte doormaakt, waardoor hij momenteel ook niet naar school kan. Om hem een hart onder de riem te steken vroeg zijn chauffeuse aan Wendy’s Dance & Defence of ze misschien iets speciaals voor Yorick zijn 18e verjaardag konden doen…
Wij als Dansschool konden zeker wat doen .
Als je een Evenementen Crew heb en natuurlijk Anita Den Hamer die altijd vrolijk en wel van een feestje en gezelligheid houd. Kreeg dit te horen en zei gelijk ik doe mee voor dat mannetje.
Als je deze ziekte hebt en dan ook nog eens de ziekte op speelt . De carnaval op school moet missen waar je zo naar uit kijkt en van houd. En dan ook nog 18 jaar word. Daar mag inderdaad verdrietig om zijn .
Maar gelukkig konden wij jouw een prive Carnavals feestje geven op jouw verjaardag op het leed iets te verzachten. En blij dat we toch een mooie glimlach op jouw gezicht mochten zien op jouw nummer van de Snollebollekes. zelf je moeder heeft mee gedaan.
Blij dat we dit voor Yorick en zijn ouders de Familie Blonk konde doen .
Bedankt voor de lekkere cake en drinken .
Dank je wel Evenementen Crew Wendy’s Dance & Defence en natuurlijk de ouders die gereden hebben en Natuurlijk Anita en stephanie ( chauffeuse )die dansen bij ons .
Back To Top