skip to Main Content

3-uur dansmarathon voor Stichting aap Wendy’s Dance & Defence

Op zondag 22 januari hebben we een 3 uur durende dans marathon met aansluitend een kleine nieuwjaarsborrel. Deze zal anders zijn dan verwacht de borrel zal niet zijn met een glaasje wijn of champagne, maar met een gezonde smoothie, sapje en een gezond hapje. Tijdens de marathon is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Jullie kunnen vooraf bij kennissen, familie en vrienden of op werk, school of stage sponsors zoeken die een bijdrage willen geven. Voor degene die het meeste sponsorgeld ophalen is er voor de eerste 3 een prijzenpakket samengesteld.

Het goede doel voor deze marathon is Stichting Aap.
Om deel te nemen aan deze marathon kan je je inschrijven via: wddzvl@gmail.com
Deelname kost €5,00 per persoon ook als je wilt komen kijken
Tijdens de lessen liggen formulieren klaar die je mee kan nemen om geld op te halen via familie vrienden en kennissen het opgehaalde bedrag kan je daar op noteren wat er gedoneerd wordt.

Na afloop van de marathon wordt het geld geteld en de opbrengst bekend gemaakt daarna zal het geld aan de stichting aap geschonken worden.

Hoe meer mensen meedoen hoe meer we samen kunnen ophalen schrijf je snel in en nodig je vrienden, kennissen en familie uit om ook mee te doen.

Zondag 22 januari 2023 van 10.00 uur tot 13.00 uur Wendy’s Dance & Defence Marathon met healthy nieuwjaarsborrel.
Locatie: Dansschool Wendy’s Dance & Defence (Vlaanderenplein 2 Sas van Gent)
Kosten Deelname: €5,00 euro per persoon

 

 

Wendy’s Dance & Defence

 

 

 

Back To Top